Sunday, February 28, 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ??

Εδώ και παρα πολύ καιρό εχω αγγελίες για γνωριμίες σε διάφορα ελληνικά sites, adult, fatsa, sensualdates. Έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο για να είμαι ειλικρινείς, αγόρια, κορίτσια ζευγάρια. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πλάκα όμως να δείτε τι ατάκες και τρόπούς χτησιμοποιουν κάπιοι να με προσεγγίσουν. Παρακάτω θα σας γράψω μερικούς έτσι για να μάθετε τουλάχιστον να τουσ αποφευγετε!!!
1. Μονολεκτικά ένα Γεία σου!!
2. Κοπελλιά να σε ρωτήσω κάτι? Είχα ένα τύπο μου έστελνε αυτό 8 φορές.
3. Παρα πολύ στέλνουνε διάφορα αισχρά του τύπου / Θέλω Να σε Ξ.....ω, Θέλω Να σε Χ...ω. Κάνεις καλές Π...ες κτλ
4. Πάρα πολύ άντρες έχουν προφιλ γυναικεία. Έτσι με προσεγκύζουν και μετά μου λένε ότι είναι άντρες
5. Πάρα πολύ άντρες έχουν προφιλ ζευγαριών. Προχθές απάντησα σε ένα ξευγαρι και τελικά μου απαντάει ο άντρας ότι χώρισε μόλις χθές!!!!
6. Ένας άλλος μου είπε ότι δεν μπορούσε η γκόμενα τελευταία στιγμή και θα μπορούσαμε να βρεθούμε μόνοι μας
7. Σε ένα γυναικείο προφίλ μια κοπελλία δήθεν, έψαχνε γκόμενα για να κάνει δώρο στον αδερφό της που είχε γενέθλια
8. Ένα ξευγάρι ήθελε δήθεν να με κάνει test drive o άντρας πρώτα και μετά να βρεθούμε με την κοπελλιά του. Εγώ του απάντησα να κάνω εγώ test drive την κοπελλιά του πρώτα και μέτα να έρθει αυτός
9. Μια άλλη δήθεν ήταν transexual και ζήτησε φώτο μου και θα μου έστελνε και αυτή και ποτέ δεν έστειλε αν και εγώ είμαι βέβαιη ότι της έλαβε!!
10 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ένας τύπος μου ζητάει το τηλέφωνο μου για να το δώσει σε ένα φιλο του που ήταν και δικός μου φίλος και το έχασε!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΘΙΘΕΤΟ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!

2 comments:

  1. ax makari na katalavainane

    ReplyDelete
  2. τα λες πολυυυ σωστα..ειμαι ομορφη tranny και ζω τα ιδα πραγματα σε σημειο που απορω αν εχουν προβλημα νοημοσύνης οι αντρες. Εσεις οι υπολοιποι διαβαστε προσεχτικα τις συμβουλες της, επειδη όπως τα λεει είναι!

    ReplyDelete