Saturday, July 24, 2010

I FEEL SEXY

Εδω και 3 εβδομάδες δεν ξερω τι εχω πάθει!!! Όλη μέρα σκεφτομαι αντρες. Ειμαι ολοι μρα στο ιντερνετ και γνωριζω αντρεσ και μιλαμε συνεχεια. Και οταν λεμε μιλαμε, δεν μιλαμε για το περιβαλλον και την οικονομια αλλα για σεξ!!! Πωσ μου αρεσει να κανω ερωτα με αντρες και τι μου αρεσει να μου κανουν. Εχω γνωρισει επισης γυναικες που θελουν να με γνωρισουν, αλλα για να ειμαι ειλικρινεισ δεν με πειθουν οτι πραγματι θα ηθελαν να με γνωρισουν ή να με συναντησουν Απεναντιας, οι περισοτεροι αντρες ηελουν παρα πολυ να με συναντησουν, και οχι για καφε αλλα καθαρα για να μου κανουν ερωτα!!! Εχω συναντησει 4 αντρες αυτη την εβδομαδα και περασα τελεια, αλλα παλι αναζητω και αλλεσ συναντησεις.

Για να σασ πω και την αληθεια περιμενω και ανυπομονω μονο γαι μια συναντηση και ελπιζω να γινει συντομα. Εχω γνωρισει ενα παιδι απο την ΑΦΡΙΚΗ και φανταζομαι οπως ολες οι γυναικες και οι τραβεστι, εχουμε μια φαντασιωση για να βρεθουμε με ενα αντρα απο αυτη την ηπειρο!!!! Ελπιζω συντομα να βρεθω στην αγκαλια του και αυτος μεσα μου!!!
Ειμαι τωρα μονη στο σπιτι και μιλαω με διαφορουσ αντρες στο ιντερνετ. Μόλισ έκνα μπανακι, ξυριστηκα, εβαλα τισ κρεμουλες μου και ντυθηκα!! Δεν θα με ρωτησετε τι φοραω???!! Λοιπον φοραω μαυρο στρινκακι με μαυρεσ ζαρτιερεσ και καλτσες, το ξερω εχει ζεστη, αλλα τρελλενομαι γαμωτο με την αισθηση της καλτσας στα ποδια μου, γοβες και ενα εφαρμοστο μινι που διαγραφονται οι καμπυλες μου και φαινονται οι ζαρτιερες μου!!!!

Επειδη συνεχεια ο νους μου ειναι στους αντρες και στο σεξ εκανα αρκετα πραγματα για να γινω πιο θυλυπρεπης και να νιωσω πιο σεξυ. Πριν απο καιρο ειχα τρυπησει το δεξι μου αυτι, το αριστερο το εχω τρυπημενο απο το 90. Ειχε κλεισει ομως η τρυπα στο δεξι, ετσι και εγω ψες τρυπησα και το δεξι μου ξανα. Τρελλενομαι να φοραω και στα 2 μου αυτια μεγαλους κρικους, ειναι απο τα πιο σεξυ και γυναικεια πραγματα που μου αρεσουν!!! Επισης ξεκινησα ξανα να παιρνω ορμονες για να συνεχισω να μεγαλωνω τα βυζακια μου!!!!

Τωρα ειμαι εδω και μιλαω με αντρες και γυναικες για να περασει η ωρα μου και ισως κανω και καποια γνωριμια που θα καταληξει καπου. Πινω το ποτακι μου και απολαμβανω την βραδια!!! Σας ευχομαι και εσας το ιδιο!! Θα σασ πω νεοτερα συντομα!!! Φιλακια Ευα

1 comment: