Wednesday, April 6, 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY 2!!!

Περπατωντας μεσα απο τον κοσμο για να παω να βρω την παρεα μου ενιωθα μια υπεροχη ηδονη. Ενιωθα μια τσουλα που μολις ξεζουμισε δυο παιδαρους και πηγαινε για συνεχεια. Φτανωντας στη παρεα μου, ειδα ενα shaker με σφηνακια. Ειχαν παραγγειλει “Blowjob” στα ελληνικα, τσιμπουκι. Οτι καλυτερο για μενα, αν και θα ηθελα να κρατησω ακομη λιγο την αλμυρη γευση απο τα χυσια τους. Πηρα το σφηνακι μου και το κατεβασα ζητωντας και δευτερο. Κατεβασα και το δευτερο με μεγαλη βουλιμια, οταν ενιωσα ενα χερι να χαιδευει τα κωλομερια μου. Το χερι προχωρησε λιγο παραπανω, και αφου παραμερισε το στρινκ μου αρχισε να χαιδευει την κωλοτρυπιδα μου. Γυρισα τοτε και ειδα το καλογηρο να προσπαθει να βαλει το δακτυλο του μεσα μου. Γυρισα το κεφαλι μου και τον φιλησα στο στομα, λεγοντας του οτι μπορουσε να συνεχισει να παιζει με την μουνοκωλοτρυπιδα μου. Ηδη το δακτυλο του ηταν μεσα μου, μετα και το δευτερο και το τριτο. Δεν χρειαζοταν και πολυ προσπαθεια, βλεπεις, αφου ημουνα ηδη ξεσκισμενη απο πιο πριν.

Αρχισα να του χαιδευω τον πουτσο και του ειπα να με ακολουθησει στο μπανιο. Περπατουσα μποστα του κουνιωντας το κωλαρακι μου, νιωθοντας ολα τα βλεματα πανω μου. Μπηκαμε στο μπανιο και κλειδωσε την πορτα πισω μας. Εγω φτιαχνομουνα στον καθρεφτη οταν αρχισε να τρυβεται πανω μου. Ενιωθα τον πουτσο του να τριβεται πανω στα κωλομερια μου, και εγω κουναγα το κορμι μου στο ρυθμο της μουσικης. Τοτε εγω γυρισα προς το μερος του, και αφου γονατισα μπροστα του παραμερισα το ρασο του για να φτασω στο καυλι του. Ηταν ηδη καυλωμενο, και το πηρα με μεγαλη βουλιμια μεσα στο στομα. Μυριζε υπεροχα, και χαιδευοντας τα αρχιδια του τον ρουφουσα με μεγαλη βουλιμια. Ενιωθα υπεροχα. Το καυλι του σπαρταρουσε μεσα στο στομα μου. Τον ηθελα παρα πολυ. Ξερεις, λιγο το ποτο, λιγο το περιβαλλον, λιγο η καυλα μου. Ημουνα μπουκωμενη με ενα καυλι μεσα και το απολαμβανα. Ηθελα να γευτω να χυσια του για αυτο βαροντας του μαλακια και εχοντας το πουτσοκεφαλο του μεσα στα χειλη μου, δεν αργησε να χυσει. Αφου με πηρε απο το κεφαλι αρχισε να χυνει. Ημουνα ετοιμη και διψασμενη, και σαν καλη τσουλα, δεν αφησα σταγονα να παει χαμενη. Ειχα δικο μου ολοκληρο shaker με καυτα χυσια, και τα επινα κατευθειαν απο την πηγη. Ο μπαρμαν ητνα καταπληκτικος. Το κοκτειλ του μυριζε και ειχε υπεροχη γευση. Ξερεις οτι, αναλογα με την διατροφη μυριζει και το σπερμα. Τον κρατησα στο στομα μου μεχρι να ζεκαυλωσει, καθαριζοντας του με την γλωσσα μου τα χυσια του. Αφου τελειωσα με το γλυψιμο, εφτιαξα το μεικ-απ μου και βγηκα ξανα εξω.

Το παρτυ συνεχιζοταν με μεγαλο κεφι. Βλεποντας με χαμογελουσαν, ενιωθα και ηξερα οτι ηταν ευχαριστημενη απο τι ειχε γινει. Μονο ο καημενος ο γιατρος ηταν κατσουφης. Ο καημενος, δεν ειχε παει μαζι μου, ακομη!! Πηγα κοντα του, και του λεω: ¨Γιατρε μου, ποναω. Χρειαζομαι μια ενεση. Εχεις να μου κανεις?¨ Και αυτος μς μεγαλη ευχαριστηση ειπε ναι. Πριν φυγω ομως προσ το μπανιο, ηθελα να πιω κατι ακομη. Ζητησα ακομη ενα καινουργιο shaker-blowjob και αφου ηρθε το πηρα μαζι μου και πηγα στο μπανιο. Ο γιατρος με ακολουθησε. Ζητησε συγνωμη και πηγε να κατουρησει. Καθως κατουρουσε πηγα απο πισω του και αφου αρχισα να τον χαιδευω, του ζητησα να αφησει λιγο και για μενα. Εσκυψα προς το καυλι του, και το πηρα στο στομα μου. .....

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. να ημουν και εγω στο παρτυ

    ReplyDelete