Friday, February 17, 2012

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!!!!


Τσικνοπέμπτη χθες και περασα τελεια. Ειχα πολυ κεφι και ηθελα να ντυθω και να φτιαχτω. Αναψα τον θερμοσιφωνα για να κανω μπανακι. Μπηκα μεσα και αρχισα να ξυριζομαι. Με τρελλενει το αισθημα του ξυρισματος. Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα να νιωθεις την επιδερμιδα σου λεια και μαλακη, ετοιμη για γλυψιμο.. Ξυρισα το κωλαρακι μου, το στηθος μου και τα αρχιδακια μου. Αφου τελειωσα, βγηκα και ξυρισα και το προσωπο μου, μεχρι που εγινε λειο και μαλακο. Μετα εβαλα στο σωμα μου κρεμα και εγινε ακομη πιο μαλακο.

Μπηκα στο δωματιο για να ντυθω. Πρωτα εβαλα της δικτυωτες μου καλτσες με σιλικονη, ενα σιθρου μαυρο σλιπακι και το σουτιεν μου. Στη συνεχεια μια μαυρη μινι φουστα και απο πανω μια εφαρμοστη μπλουζα. Τελος φορεσα της ψηλοτακουνες μποτες μου. Μετα πηγα στην τουαλετα και βαφτηκα. Προτιμησα χρυσες, λαμπερες σκιες για τα ματια, μασκαρα, αιλινερ και ενα κατακοκκινο κραγιον. Στο τελος φορεσα την ξανθια μου περουκα και ημουνα σχεδον ετοιμη. Εβαλα ενα σεξυ αρωμα πανω στους καρπους του χεριου μου, στο λαιμο μου και πισω απο τα αυτια μου. Τελος φορεσα σκουλαρικια κυκλους, δακτυλιδια και κρεμασα στο λαιμο μια καρδιουλα. Κοιτοντας με στον καθρεφτη, ενιωσα μια υπεροχη ηδονη να με διαπερνα. Ημουνα μια σεξυ τρανς ετοιμη για ολα. Εμενε μονο να βαψω τα νυχια μου, για αυτο αφου τα εφτιαξα τα εβαψα ενα κατακοκκινο της φωτιας για να πηγαινει με το κραγιο μου.

Η ωρα ηταν 10.30 το βραδυ. Ηξερα οτι σε ενα κοντινο μπαρακι θα γινοταν ενα αποκριατικο παρτυ, ετσι αποφασισα να παω. Εβαλα ενα δερματινο παλτο, πηρα ενα μικρο τσαντακι και εφυγα. Στο δρομο συναντησα αρκετα ατομα τα οποια ηταν και αυτα ντυμενα με διαφορες στολες, ετσι περασα σχεδον απαρατηρητα, αν εξαιρεσουμε οτι δυο νεαροι αρχισαν να μου κανουν καμακι. Με ρωτησαν που πηγαινα και τους προσκαλεσα να ερθουν μαζι μου στο μπαρακι και μου ειπαν οτι πηγαινα και εκεινοι εκει για να συναντησουν καποιους φιλους. Ηταν και οι δυο ντυμενοι, ο ενας πειρατης και ο αλλος καθολικος καλογηρος. Στο δρομο μιλουσαμε για διαφορα μεχρι που φτασαμε.

Μπηκαμε μεσα και συναντησαμε τους 2 φιλους τους. Αφου συστηθηκαμε μου προσφεραν ποτο και αρχισαμε την κουβεντα. Οι αλλοι δυο ηταν ντυμενοι επισης, ο ενας γιατρος και ο αλλος αστυνομικος. Τα ποτα κατεβαιναν γρηγορα καθως επισης σφηνακια. Τα παιδια ηταν γνωστοι στο αφεντικο και το ποτο ερρεε αφθονο. Το κεφι αρχισε να ανεβαινει και εγω ημουνα στο κεντρο του ενδιαφεροντος για τους τεσσεροις καινουργιους φιλους μου. Αρχισα να χορευω αισθησιακα μπροστα τους, ενω ενιωθα αρκετα χερια να με χαιδευουν παντου. Σε καποια φαση βρεθηκα μονη μου με τον αστυνομικο και δεν εχασα την ευκαιρια. Αρχισα να του χαιδευω το παντελονι πανω απο τον πουτσο του. Ηταν ηδη καυλωμενος! Εσκυψα στο αυτι του και αφου του το εγλυψα του προτεινα να με ακολουθησει στη τουαλετα. Μπηκαμε μεσα και αφου εκλεισα την πορτα, αρχισαμε να φιλιομαστε με παθος. Αρχισα να του ανοιγω το φερμουαρ και τι ζωνη, και σε λιγο ειχα στα χερια μου το καυλι του. Γονατισα και ειχα το υπεροχο καυλι του μπροστα μου. Δεν μπορουσα να αντισταθω αλλο. Το μυρισα πρωτα, για να απολαυσω την υπεροχη αντρικη μυρωδια του, και τον πηρα στο στομα μου.

Τον εγλυψα για λιγο και τον ενιωσα να μεγαλωνει μεσα στο στομα μου. Σταματησα και του περασα ενα Trojan προφυλακτικο. Συνεχισα να τον τσιμπουκωνω μεχρι που καυλωσε τελειως. Σηκωθηκα πανω και αφου τον εβαλα να καθησει στην τουαλετα, σηκωσα την μινι φουστα μου, παραμερισα το σλιπακι μου και καθησα πανω του. Οδηγησα το πουτσοκεφαλο του στην τρυπουλα μου και αυτη αχορταγη το πηρε μεσα της. Σιγα σιγα πηρα ολο το μηκος του, νιωθωντας τα αρχιδια του να χαιδευουν τα κωλομερια μου. Με αργες κινησεις αρχισα να ανεβοκαταιβενω στο καυλι του, ενω τα χειλοι μας ειχαν κλεστει σε ενα ερωτικο φιλι. Εμεινα για λιγο πανω του ακινητη μεχρι να νιωσω ανετα, και μετα αρχισα ενα ξεφρενο ανεβοκατεβασμα. Καθε φορα που ανεβαινα, εσφηγγα το καυλι του με τους μυης της μουνοκωλοτριπιδας μου, κανοντας τον να σφαδαζει απο ηδονη. Ευτηχως ειχε πιει καποια ποτα και αργουσε να χυσει, τοσο το καλυτερο για μενα. Σηκωθηκα απο το καυλι του και γυριζοντας την πλατη μου τον οδηγησα ξανα βαθια μεσα μου. Ενιωσα τα αρχιδια του να ακουμπανε τα δικα μου και το πουτσοκεφαλο του βαθια μεσα μου.

Ξαφνικα ακουσα θορυβο απο εξω και ανοιξε η πορτα. Ηταν ο φιλος του ο πειρατης. Διχως να πω τιποτα, τον τραβηξα κοντα μου και εβγαλα το πουτσο του εξω απο το παντελονι. Το πηρα στο στομα μου, ενω συνεχισα να ανεβοκατεβαινω πανω στο αλλο πουτσο. Τι υπεροχο αισθημα, η απεραντη ηδονη 2 σε 1!! Ενιωθα υπεροχα. Ηθελα να φωναξω απο ηδονη και παθος, αλλα το στομα μου ηταν γεματο. Μπαινοβγαινανε και τα δυο μεσα μου με ενα ξεφρενο ρυθμο. Σε καποια φαση αυτος που με γαμουσε απο τον κωλοο ειπε οτι θα εχυνε. Τοτε εγω σηκωθηκα, γυρισα προς το πουτσο του, εβγαλα το προφυλακτικο και τον πηρα στο στομα. Εστι οπως ημουν σκυμμενη, ενιωσα τον πουτσο του πειρατη να με διαπερνα. Σταματησα, του ζητησα να βγει απο μεσα μου και του εδωσα ενα Trojan προφυλακτικο για να βαλει. Με γρηγορες κινησεις ηταν ξανα μεσα μου και εγω συνεχισα να τσιμπουκωνω τον αστυνομικο μεχρι που γεμισε το στομα μου με τα καυτα του χυσια, καθως αρχισε να ουργιαζει απο ηδονη. Δεν αφησα ουτε μια σταγονα να παει χαμενη. Ευτηχως η μουσικη ηταν δυνατη και δεν μας ακουσαν. Κρατησα το καυλι του στο στομα μου καθως ο πειρατης με ξεσκιζε κανονικα. Το καυλι του ηταν χοντροτερο και μακρυτερο, και ενιωθα τα αρχιδια του να χτυπανε πανω στα δικα μου καθε φορα μου με διαπερνουσε. Ξαφνικα αποτραβηκτηκε, ηρθε προς το προσωπο μου, εβγαλε τον προφυλακτικο και μου τον εχωσε στο στομα. Ενα κυμα απο χυσια ηδονης γεμισαν το στομα μου. Τα καταπινα με βουλιμια, αλλα ενα μερος αρχισε να τρεχει εξω απο το στομα μου. Με το πουτσοκεφαλο του μαζευα οτι ειχα χασει και τα εγλυφα μεχρι να καταπιω καθε υγρη σταγονα καυλας και ερωτα.

Σηκωθηκα ορθια και φιλησα και τους δυο στο στομα, λεγοντας τους «Ευχαριστω, παμε να συνεχισουμε το παρτυ, οι φιλοι σας θα σας εχουν χασει». Αφου εφυγαν οι παιδαροι, εφτιαξα το προσωπο μου με μεικ απ και βγηκα και εγω εξω στο μπαρ. Το κεφι μολις ειχε αρχισει……

2 comments:

  1. Ela Evaki, mas ta egrapses kai persi afta....Kana allo????

    ReplyDelete
  2. Γιατί καλέ με βρίζεις? Σε ξέρω? Εσύ γιατί τότε μπήκες στο μπλοκ μου? Φανταζόμαι κρυφά απο την γυναίκα σου.... Μακάρι να είσαι καλά... ΕυΑ

    ReplyDelete