Thursday, November 3, 2011

To be a tranny or not to be!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΒΕ TRANNY!!!!

Ειμαι Τραβελι και απολαμβανω καθε λεπτο και στιγμη!! Ξεκινησα παλι να παιρνω ορμονες για να μεγαλωσω ακομη λιγο τα βυζακια μου και να γινω πιο σεξυ και ομορφη. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και μετα για τους εραστες μου!!!! Πραγματι νιωθω ομορφη, σεξυ, και πολυ θυλυπρεπης!!!

Ειμαι σπιτι μοναχουλα σημερα και περιποιουμαι τον εαυτο μου!!!! Εννοειτε ζεστο μπανακι και peeling για να ειναι η επιδερμιδα μου μαλακια και ποθητη και μετα μπολικη ενυδατικη. Εννοειτε οτι κανω και full αποτριχωση με κερι και ξυρισα και τα αποκρυφα μου σημεια, χαχα (δεν ειναι και τοσο αποκρυφα αφου τα εχουν δει τοση αντρες και τα εχουν χυσει), κανοντασ μια μικρη καρδουλα πανω απο το καυλακι μου, που τωρα λογω τον ορμονων μικραινει!! Μετα το μπανιο φορεσα τα σεξυ μου εσωρουχα, στρινκακι μαυρο κοκκινο τιγρε, κοκκινο σουτιεν, ζαρτιερες μαυρες και ενα λευκο εφαρμοστο μινι και εννοειτε ψηλοτακουνες μποτες!!

Ντυμενη ετσι εκανα ολοκληρη διαδικασια καθαρισμου προσωπου με κρεμα αργυλου, και μετα ενυδατικες κρεμες κτλ. Τωρα φτιαχνω τα νυχακια μου, και τα βαφω με διαφανο μανο!!

Τρελλενομαι οταν κανω ολη αυτη την διαδικασια. Μπορω να το κανω καθημερινα γιατι με κανει να νιωθω γυναικα!! Και μιλωντας για γυναικα, σαν καλη νοικοκυρα που ειμαι, κανω τις δουλιες του σπιτιου ντυμενη ετσι, πλυσιμο πιατων, ρουχων, σκουπα και μετα μαγειρεμα!!

Και μετααραχτη στον καναπε να διπλωσω τα σεξυ ρουχακια μου παρακολουθωντας κοτσομπολιστικες εκπομπες και μιλωντας στο τηλεφωνο με αντρες και φιλεναδες!!

Αυτα για τωρα, τα λεμε αλλη στιγμη. Την επομενη φορα ελπιζω να γραψω για καποια περιπετεια που θα εχω. Αναζητω τωρα 2 με 3 αντρες για παρτουζα. Αν εσυ που διαβαζεις αυτο εχεις 2 , 3 φιλαρακια στειλε μου μυνημα να κανονισουμε να βρεθουμε!!!! greektranny@gmail.com

Τρελλενομαι να ειμαι το επικεντρο σε ενα παρτυ 3, 4 αντρων και να υπηρετω!! Την τελευταια φορα που το εκανα ηταν τοσο τελειο, γιατι πηγα σπιτι τους Κυριακη βραδυ που επαιζε ο ΠΑΟΚ και αυτοι εβλεπαν τηλεοραση και εγω στην αρχη τους σερβιρα......

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ............

1 comment: